Workshops

Korte Imagocursus: “Kies kleding en kleur die Nu past” in samenwerking met cursusbureau Evean
Vier bijeenkomsten op het gebied van Kleur, Stijl, Smaak en Persoonlijkheid. Verandert je leven? Verander de inhoud van je kledingkast dan mee. Misschien wissel je van formele baan naar een makkelijke omgeving. Of is door ziekte je zelfbeeld veranderd of je privé situatie is anders dan voorheen. Dan is het tijd om je kast in te duiken en je af te vragen: ‘Wat neem ik mee naar mijn nieuwe leven, wat laat ik achter en wat wil ik nieuw aanschaffen?’
De vier bijeenkomsten kunnen jou daarbij helpen. Met mijn jarenlange ervaring help ik jou om jezelf te (her)ontdekken op een gezellige manier, zodat je je na afloop fantastisch voelt en er optimaal uitziet!

“Kleding moet je staan (qua kleur), zitten (pasvorm) en liggen (passen bij je persoonlijkheid). Om er goed uit te zien, heeft iedereen wat anders nodig.”

WAAR EN WANNEER | SEIZOEN 2018-2019
1. N.t.t.p.

Deelnemers: minimaal 6, maximaal 8

De Kunst van Stijl verzorgt daarnaast diverse workshops voor particulieren en bedrijven.
De inhoud van de workshops wordt afgestemd op uw wensen.

Meer workshop mogelijkheden:

● Uiterlijke presentatie voor sollicitanten, outplacementkandidaten en loopbaankandidaten (de eerste indruk, de betekenis van kleur in kleding).

● De workshop kleur is een leuke en leerzame manier om bewust te worden van de impact van kleur. Tijdens de praktische en interactieve workshop krijgt u divers beeldmateriaal en voorbeelden te zien over de effecten van kleur.

● Een kast vol en niets om aan te trekken? Na afloop van een workshop stijl behoort dit tot het verleden. Als u wilt weten hoe de sterke punten van het lichaam te accentueren en de minpuntjes te camoufleren, dan is de workshop stijl iets voor u.

● Goed gekleed op het werk (zakelijke kleding, de invloed van kleuren.moeder-en-zussendag

Individuele wensen?
Hebt u zelf een idee?

“Zie hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander.”

Met plezier nodig ik je uit voor het spelen van Het Imago Spel.

Het leven is te kort om te twijfelen over hoe je eruit ziet of wat je aan moet doen.

Om het leuk en makkelijk te maken hulp te vragen en te horen hoe een ander jou ziet is Het Imago Spel gemaakt.

Een bijzonder leuk spel om jezelf, collega’s, vrienden en vriendinnen op een andere manier te leren kennen en om een “brandende Imago vraag” opgelost te krijgen.

Er kunnen maximaal 8 personen per spelmoment deelnemen.
Stel zelf je groep van minimaal vier personen samen en plan samen een spelmoment.

Bel 0570-522350 of e-mail withabolijn@dekunstvanstijl.nl eens met De Kunst van Stijl en alle mogelijkheden kunnen worden besproken. Workshops worden ook op locatie gegeven.

Wilt u meer informatie? U kunt mij altijd bellen op telefoonnummer 06-41886489

Laatste Tweets