Stijladvies

Wat is nou eigenlijk de goede stijl voor mij en welke modellen staan mij het beste? Die vragen beantwoorden valt niet altijd mee en advies van een vriend of vriendin is dan erg handig.
Maar er zijn ook momenten dat u alleen bent en voor de spiegel staat met een berg kleding naast u op de grond. Wanhopige gedachten gonzen door uw hoofd; “had ik maar blond haar, was ik maar dikker, waarom heb ik nou geen mooie knieën en wat zijn mijn armen toch kort!’ Een hele reeks factoren bepaalt hoe u gekleed gaat: uw levenswijze, persoonlijkheid, lichaamsbouw, beroepsleven, hobby’s, enzovoort. Dit maakt een goede keuze wel eens moeilijk. Bovendien verschillen smaken enorm.

De Kunst van Stijl maakt van deze problemen een uitdaging en geeft begeleiding in de zoektocht naar een eigen stijl. Al uw typische kenmerken zoals wel of geen heupen, lang of klein en dikke of dunne benen worden verwerkt in een stijlboek vol adviezen voor beste stofsoorten, garderobeplanning, kleuren en accessoires. Daarbij wordt ook goed gekeken naar wie u bent, wat u wilt uitstralen. Wat wilt u laten zien? De adviezen zijn volledig op uw buiten- maar zeker ook op uw binnenkant toegespitst. Door gebruik te maken van het stijlboek wordt de aandacht afgeleid van de zwakke punten, wat sterk is wordt benadrukt. Misgrijpen is er niet meer bij.

    • Adviezen m.b.t.

 

  • Mensen die willen solliciteren in stijl.
  • Mensen die een zakelijke garderobe willen samenstellen.
  • Uw kleding onderling combineren, zodat u meerdere combinatiemogelijkheden hebt.
  • Een functionele en mooie garderobe opbouwen.
  • U ontwikkelt uw persoonlijke stijl, waarbij uw uiterlijk uw innerlijk weerspiegelt.
  • Als u goed gekleed wilt gaan, dan moet u kennis hebben van de plus en de minpunten van uw eigen lichaam. Alleen op die manier weet u hoe uw lichaamslijn en lichaamsverhoudingen in evenwicht te brengen.

Uw kleding straalt uit wie u bent en dat geeft zelfvertrouwen en plezier.

*Stijladvies is mogelijk na een kleurenanalyse

 

Wilt u meer informatie?
U kunt mij altijd bellen op telefoonnummer 06-41886489

Laatste Tweets