Sollicitatie advies

Sollicitatiebrieven schrijven, CV’s opstellen en gesprekken oefenen. Belangrijke voorwaarden voor het vinden van een baan.

Juist als u gaat solliciteren, bepaalt kleding het beeld dat de werkgever van u heeft. Niet alleen omdat u zich mooier, zelfverzekerder of prettiger voelt, maar ook omdat u professioneler overkomt.
Een kleur- en stijladvies kan uitkomst bieden.

Een kleuranalyse en stijlanalyse zijn onderdeel van een sollicitatieadvies. Draag je kleuren die in harmonie zijn met de kleur van je huid, haar en ogen, dan wordt jouw persoonlijkheid onderstreept.

De non-verbale communicatie bepaalt voor een groot deel onze totale presentatie. Kleding is daar een sprekend voorbeeld van. Zeker bij sollicitatiegesprekken wilt u goed overkomen.
Het dragen van de juiste kleuren bepaalt of u er goed uitziet of niet. In de goede kleuren oogt u frisser en stralender.
Uw kleding en kledingstijl zijn ook van belang.

U laat een verzorgde indruk achter door een goede keuze te maken uit verschillende rok-, broek- en colbertvormen, dessins, stofsoorten, lengtes en modestijlen, maar ook door accessoires te gebruiken. Met een kleding- en stijladvies kunt u de puntjes op de i zetten.
Iedereen heeft zijn eigen stijl en smaak, het is niet de bedoeling dat u er ineens zo anders uit komt te zien dat u zichzelf niet meer bent.
U moet zich prettig voelen in de kleding die u draagt. Dat komt uw uitstraling en zelfvertrouwen ten goede, zeker bij een sollicitatiegesprek.

Wilt u meer informatie? U kunt mij altijd bellen op telefoonnummer 06-41886489

Laatste Tweets