Startende ondernemers


Kleding en de P van Persoonlijkheid.
De Belastingdienst is het er niet mee eens, maar voor zelfstandige ondernemers is kleding die past bij je imago een uitstekende investering. De juiste kleding geeft je tijdens ontmoetingen met (potentiële) klanten en relaties zelfvertrouwen. Als je nu denkt dat Calimeromarketing pakken en stropdassen voorschrijft, heb je het mis. Een echte Calimeromarketeer weet wél dat kleding de man of de vrouw maken en dat de juiste kleding en uitstraling je imago ten goede komen. Welke kleding dát voor jou doet is afhankelijk van je branche, klanten en natuurlijk van jezelf.
Uit: Calimeromarketing in een eierdop van Karen Romme.

Kleding is een communicatiemiddel en zorgt – of je dat nu leuk vindt of niet – onmiddellijk voor een oordeel. Met de kleur en stijl van je kleding zeg je veel over jezelf. Maar is wat je laat zien ook wat je wilt zeggen? Kom je op de momenten dat je zakelijk wilt overkomen ook zo over? En lukt het je om op de momenten dat je bijvoorbeeld gemakkelijk contacten wilt leggen heel toegankelijk over te komen?

Door gebruik te maken van de juiste kleuren en het ontdekken van je eigen stijl zal je persoonlijkheid, wie je bent en wie je wilt zijn, beter tot zijn recht komen. Het werkt van buiten naar binnen. En van binnen naar buiten. Wanneer alles aan de buitenkant klopt zit je lekkerder in je vel en groeit je zelfvertrouwen. Meer zelfvertrouwen heeft weer een positief effect op je uitstraling en hoe anderen op je reageren. Meer zelfvertrouwen geeft je ook de mogelijkheid zélf te beslissen wat bij je past en dit niet te laten opleggen door een modetrend of door anderen. Of het nu gaat om kleding, make-up, accessoires, haarkleur of bijvoorbeeld een bril.

“Door het kleuradvies van Witha ga ik nu met meer zelfvertrouwen naar belangrijke gesprekken.
De kleuren van mijn kleding en make-up heb ik sindsdien aangepast aan mijn huid- en haarkleur en dat maakt dat mijn uitstraling veel frisser en energieker is geworden”.

Wilt u meer informatie? U kunt mij altijd bellen op telefoonnummer 06-41886489

Laatste Tweets